Geslaagd -> Vakantie

We busted out of class had to get away from those fools We learned more from a three minute record than we ever learned in school Een mooie metafoor voor een student. Want het klopt natuurlijk niet. Je leert natuurlijk veel meer op school dan van een liedje dat 3 minuten duurt. En toch had ik gisteravond de hele tijd deze twee zinnen in mijn hoofd, toen ik mijn diploma op mocht gaan halen. Want het is nu even tijd voor wat anders dan denken aan school. Want het is vakantie!!

Dan nog een triest bericht:

Sportverslaggever Jacques Chapel is op 62-jarige leeftijd overleden.Hij was al langere tijd ziek.

Chapel verzorgde met zijn kenmerkende stemgeluid jarenlang namens de NOS en de Wereldomroep het radiocommentaar bij het wielrennen en schaatsen.Hij maakte de Olympische Spelen mee van Barcelona, Atlanta,Sydney en Athene alsmede de Winterspelen van Calgary,Albertville, Lillehammer,Nagano,Salt Lake City en Turijn.Chapel maakte liefst 28 jaar deel uit van de Tour-karavaan

Erg triest nieuws natuurlijk, een van de redenen waarom ik liever de tour volg(de) op de radio dan op de tv. Morgen (zaterdag 5 juli)dan barst het wielerspektakel dat de Tour De France heeft weer los. Dagenlang geboeid kijken naar de krachtpatsers van het peloton die weer gaan strijden voor de gele, groene, witte en bolletjestrui maar natuurlijk ook voor de dag-etappe zeges. Wie zal er uiteindelijk als overwinnaar Parijs binnen gaan rijden? Dat weten we op zondag 27 juli.