Ouwe Zak?! & Q not so good for you…

Officieel een ouwe zak, dit las ik dinsdagmorgen in een smsje…
Ben je met 23 jaar al een ouwe zak?? Maar ja haha.

Ben nu alweer een paar weekjes aan het werk bij HFI, als, zoals een collega het zo mooi zei, ‘Groene knop operator’.
Op het werk hebben we een hele lange tijd Veronica gehad met hun 80’s en 90’s hits. Twaalf cdtjes en die draaien ze elke dag in een andere volgorde. Dus werd er na overleg besloten er maar een andere zender op te gooien, sinds Mei (dacht ik) is dat Q Music geworden.

Daar hebben ze volgens mij maar 5 cdtjes want elk uur hoor je bijna dezelfde muziek. Van Mika die zingt over lollies, Kid Rock die een fantastische zomer heeft gehad in Michigan, onder het riedeltje van Sweet Home Alabama?! Duffy loopt al dagen achter elkaar op Warwick Avenue, Anouk vind alles maar Hell, Kane heeft het over een Shot Of A Gun. Alphabeat is nog steeds gefasineerd door iets. Estelle zingt de hele tijd over een Amerikaanse jongen etc.
Dus niet echt een verbetering ten opzicht van Veronica, maar ja gelukkig mag ik een mp3 speler op tijdens het werk. Dus veel Springsteen, Queen, Pink Floyd/Roger Waters, The Wallflowers etc etc etc. En Radio Tour De France nog een paar dagen en het zit er weer op, vandaag de koniginen rit naar L`Alpe-d`Huez…