Toen was het alweer eind oktober, het gaat nu wel weer heel snel richting de winter. s’Morgens als je waker wordt is het nog stikdonker wat het opstaan niet echt vergemakkelijkt. En s’avonds is het al weer vroeg donker, vanaf zondag nog eerder omdat dan de wintertijd in gaat. Maar ja….

Dan kwam ik dit bericht nog tegen:

Nooit meer in slaapzak voor postkantoor
Uitgegeven: 22 oktober 2008 17:14
DELFT – Concertorganisator Mojo Concerts verkoopt de toegangskaarten voor zijn concerten vanaf 1 januari 2009 alleen nog via internet en telefonisch. Daarmee komt een einde aan de verkoop via postkantoren en andere bekende voorverkoopadressen. Dat maakte de concertorganisatie woensdag bekend.
Met het afstoten van de winkelverkoop komt het bedrijf naar eigen zeggen de klant tegemoet, die de voorkeur geeft aan online aankopen. De afhandeling van de toegangskaarten verloopt vanaf volgend jaar niet meer via Ticket Service Nederland maar wordt verzorgd door CTS Eventim Nederland.

Communicatie
Naast het gemak voor de klant om thuis kaarten uit te printen, heeft Mojo gekozen voor verkoop via internet en callcenters om te kunnen communiceren met bezoekers, in het geval van een afgelast concert.
Ook is het volgens Mojo een volgende stap in de strijd tegen de zwarthandel. “Via online en telefonische verkoop is het aantal kaarten dat iemand koopt beter in de hand te houden. Ook kunnen wij kopers beter traceren”, aldus een woordvoerster.
Het bedrijf vreest niet voor boze klanten. “Het zal even wennen zijn, maar uiteindelijk is dit ook voor de fans beter. We moeten iets doen tegen zwart handel en woekerprijzen. We kunnen niet anders.” (c) ANP

Erg jammer want het was toch altijd erg gezellig zo s’morgens in alle vroegte voor het postkantoor in Winterswijk. Vooral de momenten als er mensen langs kwamen. Die keken je dan altijd aan van wat doen die daar nu. Of mensen in auto’s die dan de bocht missen omdat ze naar ons zaten te kijken. Erg jammer dat dat nu niet meer kan…het hoorde er toch wel bij als opbouw naar een concert.