The Final Countdown!

Nog 3 dagen werken, en dan zit de zomervakantie er al weer op.
De afgelopen weken gingen als Felipe Massa door de straten van Valencia. Erg snel dus, voorbij.
Dinsdag wordt ik weer op school verwacht, om het rooster enzo op te gaan halen. Daarna nog een paar dagen vrij en dan vrijdagmorgen richting de Ardennen.
Naar het altijd gezellige Spa Francorchamps voor 3 dagen, frisse lucht, benzine en burning rubber. Want dat weekend is de koningsklasse van de autosport daar te gast, voor een ronde in het wereldkampioenschap der Formule 1. We zitten in de mooiste bocht ter wereld, daar waar de mannen van de jongens worden gescheiden, want wie Eau Rouge volgas neemt is een held, de afgelopen jaren was dat niet zo moeilijk met de traction control, maar dat zit er dit jaar niet meer op.

Rondje met Kimi Raikkonen 2007:

Maar voordat het zover is moet er eerst nog gewerkt worden bij HFI, de laatste paar dagen dat ik daar werk, voordat ik er een paar maanden uit moet(lees niet mag werken bij HFI). Door een of andere vage wet van de overheid. Die zegt dat uitzendkrachten beschermd moeten worden tegen de 'boze en gemene' bazen. En je dus niet te lang (qua jaren in dienst van een uitzendorganisatie) mag werken als uitzendkracht. Het maakt geen klap uit of je nu 5 dagen in de week werkt of maar 1 dag, de wet is de wet. Dus erg vaag maar ja wat doe je eraan…

Dus deze week nog even werken, dan dinsdag een paar uurtjes naar school en dan op naar Spa Francorchamps te België!!