Suriname blog #2: Airplane To Heaven (of The Final Countdown?)

Over 24 uur vlieg ik boven Afrika richting Suriname. Het voelt op dit moment nog wel heel erg ver weg maar toch ook weer dichtbij. Het gaat nu eindelijk gebeuren.

We gaan stage lopen in Paramaribo. De voorbereidingen hierop begonnen op een koude januari dag in 2012 (!). Nu een jaar en een beetje verder is het dan zover.

Afgelopen week kwam mijn bestelling van Zalando (aaaaaah) binnen, met een paar korte broeken (want ja die had ik niet meer zoveel, want wanneer is het voor het laatst echt zomer geweest in Nederland). Afgelopen maandag ben ik nog naar de lokale (alhoewel heel NL en Duitsland komt daar en dat was op maandag morgen ook goed te merken) kampeerhandel geweest om een net te halen tegen de muggen, zodat ik ongestoord van mijn nachtrust kan genieten. Want zo gauw een mug het net raakt, raakt hij versuft en niet veel later sterft zij. De mannen muggen doen niet aan die onzin ;)

Morgen rond kwart voor zes gaat het beginnen dan vertrekken we richting Schiphol. Even inchecken en dan wachten tot 11.45 uur voor het take-off moment. Als alles goed gaat landen we dan iets over 17 uur in het warme Paramaribo.

Hoe het mij is vergaan tijdens de vliegreis etc. dat lezen jullie in een volgend blog!

Begon mijn vorige blog met de woorden ‘And So It Begins’ dit blogje heet ‘Airline To Heaven’. Naar een nummer van de band Wilco. Maar de tekst is van Woody Guthrie. Erg tof nummer!
In eerste instantie wilde ik kiezen voor ‘The Final Countdown’ van Europe maar dat is wel heel voor de hand liggend. Dus daarom dit nummer!