Roulette: Working On A Dream voltooid voor FC Twente

Roulette: Working On A Dream voltooid voor FC Twente

Waarom staat er iets over voetbal in de Roulette? Op 2 mei jongstleden won FC Twente met 2 tegen 0 van NAC. Door die overwinning werd FC Twente voor het eerst in haar bestaan kampioen van de eredivisie.

Aan het begin van de competitie presenteerde FC Twente het plan ‘Working On A Dream’ naar de gelijknamige Springsteen song. In dit plan stond beschreven hoe FC Twente ooit moet gaan meestrijden om de landstitel. Na afloop van de kampioenswedstrijd werd dit plan aangehaald door een journalist waarop voorzitter Joop Munsterman antwoorde dat het allemaal iets sneller was gegaan als gedacht.

 

Voorafgaand aan de wedstrijden die FC Twente dit jaar speelde werd het nummer van Bruce Springsteen gedraaid in de kleedkamer.

Op 27 maart voor de wedstrijd tegen Sparta uit Rotterdam. Was er een zogenaamde sfeeractie waarbij op tribunes groot te lezen stond ‘Working On A Dream’.

Munsterman en FC Twente hebben nog een droom die ze graag verwezenlijkt zien worden en dat is dat Bruce Springsteen & The E Street Band in de Grolsch Veste op komen treden.  En waarom ook niet?

Next Post

Roulette: Een avond voor de Vietnam Veteranen

zo jun 20 , 2010
Als Springsteen fans het met elkaar over legendarische concerten hebben. Dan hoort het concert op 20 augustus 1981 daar zeker bij. Het concert in de Sports Arena, Los Angeles was een benefiet concert voor de Vietnam veteranen. Alle opbrengsten van dat concert gingen naar de Vietnam Veterans of America organisatie en de lokale Los Angeles […]
Previous post Concert: Born In Brabant
Next post Roulette: Een avond voor de Vietnam Veteranen

worldofthijs.nl is fueled by:

Next concert:

American Aquarium - TivoliVredenburg, Utrecht, NL14 februari 2023
17 dagen te gaan.

Platenkast: Recent tracks

Thijs
Wallie1985
36399 Tracks
For Your Soul
Josh Ritter
5 dagen
The Week Of Living Dangerously
Steve Earle & The Dukes
5 dagen
The Rain Came Down
Steve Earle & The Dukes
5 dagen
Sweet Little '66
Steve Earle & The Dukes
5 dagen
San Antonio Girl
Steve Earle & The Dukes
5 dagen

Categorieën