Roulette: Working On A Dream voltooid voor FC Twente

Waarom staat er iets over voetbal in de Roulette? Op 2 mei jongstleden won FC Twente met 2 tegen 0 van NAC. Door die overwinning werd FC Twente voor het eerst in haar bestaan kampioen van de eredivisie.

Aan het begin van de competitie presenteerde FC Twente het plan ‘Working On A Dream’ naar de gelijknamige Springsteen song. In dit plan stond beschreven hoe FC Twente ooit moet gaan meestrijden om de landstitel. Na afloop van de kampioenswedstrijd werd dit plan aangehaald door een journalist waarop voorzitter Joop Munsterman antwoorde dat het allemaal iets sneller was gegaan als gedacht.

 

Voorafgaand aan de wedstrijden die FC Twente dit jaar speelde werd het nummer van Bruce Springsteen gedraaid in de kleedkamer.

Op 27 maart voor de wedstrijd tegen Sparta uit Rotterdam. Was er een zogenaamde sfeeractie waarbij op tribunes groot te lezen stond ‘Working On A Dream’.

Munsterman en FC Twente hebben nog een droom die ze graag verwezenlijkt zien worden en dat is dat Bruce Springsteen & The E Street Band in de Grolsch Veste op komen treden.  En waarom ook niet?