Concert: Daniël Lohues, Wilminktheater, Enschede: “In Eanske”

Na een prachtig concert in Ulft was het exact 2 maanden later tijd voor nog een concert van Daniël Lohues, ditmaal in het Wilminktheater in Enschede. Voor meer info over het concert verwijs ik naar het concertverslag van het concert in Ulft. Want qua liedjes was het concert exact hetzelfde als in Ulft. De kaarten voor de concerten van volgend jaar zijn al weer besteld. Lohues is in mijn ogen de beste singer/songwriter van Nederland. Mooie liedjes, met mooie wijsheden over het dagelijks leven.

 

 

 

Gezien:
Daniël Lohues
Moi Tour
17-05-2017. Wilminktheater, Enschede, NL

Band:
Daniël Lohues – vocals, guitar, piano

Setlist:
Laot Mij Maar Lekker Dit Doen/Vlieg Dan Toch!/Gewoon ’n Dag Op ’n Dorp/Soms Steed De Tied Eben Stille/Widukind/In Vredesnaam/Kom, Dans Met Mij/Ik Ben ’n Cowboy/Waor Gaon We Naortoe/Als De Liefde Mar Blef Winnen/Mooie Verhalen Later/Behalve a’k Uut Bère Kom/Schrei Mar Niet/Waor Wo’j Dan Nog Hen/Hier Kom Ik Weg/Op ’t Platteland/Maak Joe Waor/Op Fietse/Angst Is Mar Veur Eben, Spiet Is Veur Altied/Allennig