Een nieuw onderdeel op de site, nadat ik eindelijk de top 25 van 2016 had voltooid is het tijd voor een nieuw projectje. De 85 beste Nederlandstalige* nummers die er zijn gemaakt. Geïnspireerd op de rubriek van De Wereld Draait Door. Let wel deze top 85 heb ik samengesteld naar mijn bescheiden mening. Dus de Frans Bauers, Marianne Webers en Frans Duijtsen van deze wereld zijn helaas bij voorbaat uitgesloten van deelname. De nummers die ik heb uitgekozen, zijn liedjes waar ik een herinnering aan heb, die wat voor mij betekenen of die ik gewoon een leuk vind.

De komende weken zal ik in 17 delen mijn favoriete nummers bespreken, dus 5 nummers per keer voor de snelle rekenaars onder ons. Klik op de namen voor een uitgebreidere beschrijving bij de nummers.

85. Dries Roelvink – De Tour De France
84. Pasadena Dream Band – Zandvoort
83. Brainpower – Voel De Vibe
82. Kinderen Voor Kinderen – Wakker Met Een Wijsje
81. Def P & The Beatbusters – Bubbelbad